Semesterlängtan

Åååååååh vad jag längtar efter semester nu. Men först längtar jag till på torsdag, för då ska vi åka och titta på och mäta en ponny som vi vill köpa. Det är tredje besöket och nu kommer vi att börja diskutera priset. Hoppas det går bra med förhandlingarna, och att han sen går igenom besiktningen. Stallplatsen är klar, boxen står bara och väntar.

Jag lånar en bild av Amanda på det vackra ekipaget - vad tycks!



En sväng till Gotland ska vi hinna med i sommar också, femtioårsfest är det på gång. Jag ser fram emot att få träffa tjocka släkten.

Ikväll bär det iväg till metropolen Rotebro/Sollentuna, jag ska delta i en trädbeskärningskurs, det ska bli riktigt roligt att få fördjupa kunskaperna lite mer.

Ses!


Sommarläsning

Nu när det är sommar även om det inte är så jättevarmt ännu så är det dags att börja fundera över vad man ska läsa när man ligger där i hängmattan under äppelträden, med P1:s sommarpratare i bakgrunden och fåglarna som kvittrar, saftglaset står inom räckhåll och kudden ligger sådär skönt bulligt under huvudet. Då kan man gå in på Tidningsbutikens hemsida och beställa hem precis de tidningar man gillar, heminredning, vetenskap, trädgård och Gör-det-själv-tidningar. Sen är det bara att bläddra på och tänka på alla projekt man skulle kunna göra men som man faktiskt struntar i för att det är så skönt att bara vara. Kolla här: www.tidningsbutiken.se . Jag tror det blir en hästtidning också faktiskt... ;-)


Uppdatering - välkomna tillbaka!

Här på bloggen har det inte hänt så mycket den sista tiden, men desto mer hemma, barnen har haft diverse aktiviteter, jobbet har tagit massor av tid och så vidare.

Sen sist så har Amanda vunnit en liten klubbhopptävling - såhär glad blev hon då


Våren/sommarens första bad tog barnen den 22 maj.... brrrrrrr tyckte jag, men de tyckte det var helt OK.



Det här är en utsikt som blir väldigt sällsynt för mig framöver, vi har sagt upp medryttarhästarna nu för att ha tid att leta efter en egen häst (ponny). Saknaden efter Turbo kommer bli jättestor, men jag har fått löfte om att få komma och rida emellanåt så det känns jättebra.


Denna vecka är en aning hektisk, ikväll har Amanda den stora vårkonserten med musikklasserna, imorron kommer en snickare som ska lägga in golv och fixa garderober, sen har vi också två studentuppvaktningar, ett mindre släktkalas och två barnkalas/fest som ska deltas i innan veckan är slut. Kan man få ta semester nästa vecka kanske... ;-)

Det är oerhört roliga saker allihop, men varför ska det alltid vara så komprimerat?

Förslag på födelsedagspresent till mig kan vara tex
- avslappningsskiva
- Yasuragi-besök
- massage
- jättestor time-manager-kalender
- Linas matkasse som kommer varje vecka med färdigplanerade middagar

;-)))

sen kanske jag är back in business igen


SMS-inlägg

201005301088 (MMS)


SMS-inlägg

201005301085 (MMS)


SMS-inlägg

201005221081 (MMS)


SMS-inlägg

201005221078 (MMS)


SMS-inlägg

201005211077 (MMS)


RSS 2.0