GOD FORTSÄTTNING alla underbara människor!

....jag känner er mycket väl... :-) (Yrrol...) kul att se att ni varit och hälsat på mig på nätet och uppdaterat er lite, vore kul och ni kunde skicka en hälsning eller kommentar om hur ni har haft det i jul!  Nu är julstöket över, vi har haft en härlig jul på hemmaplan efter tre års firande i fjällen.
 Tännäskröket i soluppgång (utsiktsbild från stugan i Fjällbyn, Tännäs)
Skönt att få se sina nära och kära vid jul igen. Idag var det ingen sovmorron, Amanda och jag gick upp 07.00 och åkte till stallet, vi skulle åka på hoppträning i Åkersberga, och att lasta vår lilla ponny tar allt från 10 till 45 minuter. Vi kom i alla fall iväg till träningen, och även hem igen, men det var ruskigt halt, och det var skönt att komma tillbaka till stallet igen. Nu sitter vi efter en god middag (utan julmat...) och testar diverse julklappar, och Amanda har en kompis här som ska sova över. Imorron är det jobb igen - för oss som är i arbetsför ålder - jag har en nybliven pensionär i min närmaste omgivning, vad sysslar du med då L?. Vad sysslar ni andra med just nu??

Julkula på er allihop!

/C


Uppdrag julstädning

Julstädning

Idag går den stora julstädningen av stapeln, tomten bevakar att allt går rätt till, ugnen har fått en storrengöring så den glänser, golven ska dammsugas och skuras, julgardinerna är på plats i köket. Sen kan vi ta in granen och klä den. Ska bli mysigt att fira jul hemma i år!


Julklappstips

Här kommer ett supertips på julklapp för alla stressade människor, det går att hitta något till alla hos Tidningskungen, ge bort en prenumeration på valfri tidning, allt från Elle till Vetenskapens värld till Fiske för Alla och mycket mycket mer. Det går att handla ända fram till julafton och Kalle Anka. Själv ska jag nog skaffa mig en prenumeration på Equipage. Vilken väljer du?


... Jaaa, vad blir man rattfull av annars?...

20101108147 (MMS)

... Jaaa, vad blir man rattfull av annars? :-)


Operan den 12:e december, känns lucia igen?

20101212182 (MMS)

....hon har visserligen färgat håret, men visst syns det att det är.... ja, säg vem ni tror!


Sova... - varför då...?

Sova - varför då?

....när man kan baka gott bröd så det doftar i hela huset :-) Sitter med tändstickor som håller upp ögonlocken för att hålla mig vaken, men brödet står och gosar i ugnen så det blir till att stanna uppe lite till. Var uppe i ottan i morse för Nobbe hade besök av hovslagaren kl 7 i stallet så det var bara att pallra sig ur sängvärmen och åka dit. Längtar till sängen nu... Godnatt - när det nu blir.


Bildbevis - Jesper är hästkille!

20101206175-001 (MMS)

Vi fick med oss lillebror till stallet när vi köpt tolksele, han fick tolka med pulka och tyckte det var så kul så det var lika bra att testa att rida på Nobbe också :-). Synd att det var så mörkt bara, videofilmerna på tolkningen är för mörka att lägga ut, vi får göra om det i dagsljus - säg till om ni vill testa!


Kontakt

Hej

jag ser att ni är där, det är ett gäng som läser vad jag skriver, men jag känner mig lite ensam i alla fall för det är dåligt med kommentarer, kan ni inte bara skriva nåt oavsett om det är kritik eller nåt positivt, jag vill PRATA MED ER! Jag behöver er. Ibland är det lite tunga dagar även om det allra mesta är bra runtomkring. Mest jobbets fel, men det är lite mycket nu. Inte blir det mindre av att allt ska fixas inför julen. Hur får DU ihop allt?

Kallväxthusdet är nollgradigt i själen, tina upp mig!

RSS 2.0